> Prijswinnaars 2016

De volgende kinderen hebben met hun deelnemerskaart prijzen gewonnen.

1e prijs, rondvlucht in een ULV, aangeboden door vliegclub Westerwolde:
Nadin1.ulv

2e prijs, longboard, aangeboden door Intertoys Stadskanaal:
Sander van Geer
St. Antoniusschool
2. IMG_0566

3e prijs, Raffie’s Sneakers, aangeboden door Intertoys Stadskanaal:
Tirsa
Op de Zandtange

3. IMG_0565
4e prijs, een Gadgetpakket, aangeboden door Intertoys Stadskanaal:
Xandra Breider
Neuteboomschool.4. IMG_0564

Van harte gefeliciteerd!

> Mooie prijzen te winnen

Met je deelnemerskaart van Go Sport 2016 zijn hele mooie prijzen te winnen! De hoofdprijs is echt heel gaaf, namelijk een rondvlucht in een Ultra Light Vliegtuig, aangeboden door vliegclub Westerwolde. Maar wat dacht je van een te gekke Longboard, Raffie’s sneakers of een gadgetpakket? Ook die prijzen, aangeboden door Intertoys Stadskanaal, zijn te winnen! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer info.

1.ulv
2. IMG_0566
3. IMG_0565
4. IMG_0564

 

> Win VIP kaarten

Er doen in totaal bijna 2000 leerlingen mee met Go Sports en het kan voorkomen dat je soms moet wachten bij een bepaalde activiteit. Wil jij niet wachten, maar meteen doorlopen? Dat kan met een Go Sports VIP kaart. Wil je weten hoe jij zo’n kaart kunt bemachtigen? Simpel: like ons op Facebook of volg ons op Instagram. Tussen 27 juni en 6 juli maken we dagelijks 3 winnaars bekend.

vipkaart gs2016

> Opname videoclip

Dit jaar maken we samen een videoclip op een lied dat speciaal voor Go Sports gemaakt is. Velen van jullie kennen dit lied al een beetje, want het is een aangepaste versie van vorig jaar. Ook jij hebt hierin een belangrijke rol!!

In het filmpje hieronder is een dans te zien. Deze gaan we met elkaar op het plein dansen tijdens de opening en stukken hiervan komen in de videoclip. Bij de afsluiting is de clip al klaar en kunnen we dus samen meteen het resultaat bekijken. Hoe leuk is dat!?

Oefen de dans dus goed (zie de instructievideo hieronder)! Dat kun je alleen doen, met een vriend of vriendin of gewoon met de hele klas op school. Laat jouw coole moves zien zijn in de videoclip. En we kunnen natuurlijk ook weer lekker meezingen met zijn allen!